logo

Training

 • Orange Belt Training

  Met de Orange Belt training maak je kennis met de basisprincipes en de methodiek van Lean Six Sigma. Deze training wordt op praktische wijze gegeven met een mix van theorie en praktijk. Met deze training ben je in staat om kleine verbeterprojecten zelf te leiden of een Green Belt/ Black Belt hierbij te ondersteunen. Ook is de Lean Six Sigma Orange Belt training interessant voor managers of directie leden die overwegen Lean Six Sigma toe te gaan passen in hun organisatie. Voor deze groep is het een goede manier om kennis te maken met Lean Six Sigma en te kijken hoe het kan helpen bij het bereiken van de gestelde doelen. Voor de training is geen vooropleiding vereist en hij is voor elk niveau geschikt. Ook als je gewoon interesse hebt in Lean Six Sigma dan is deze training iets voor jou.

  Duur: 2 dagen – Kosten: 495€

 • 5S workshops

  5S is een onderdeel van Lean en vaak de start van het Lean denken. Met een georganiseerde werkplek is werken veiliger en vooral ook efficiënter.  Alleen de benodigde gereedschappen en materialen zijn voorhanden en hebben een vaste plek.

  De 5S stappen;

  Scheiden: wat moet blijven en wat kan er weg
  Schikken: een vaste plek voor alles
  Schoonmaken: letterlijk reinigen, maar ook het voorkomen van defecten
  Standaardiseren: vastleggen van de afspraken met bijbehorende hulpmiddelen
  Standhouden: borgen van de gemaakte afspraken

  Deze workshop wordt alleen in-company aangeboden, zodat wij na de workshop gezamenlijk de werkvloer op kunnen om de opgedane kennis direct met de deelnemers toe te passen in de eigen werksituatie.

 • Sturen op cijfers in de aftersales

  Hoe weet je of er voldoende rendement uit de after sales komt. Worden alle gewerkte uren verantwoord en gefactureerd. Is er de juiste verhouding tussen arbeid en onderdelen. Wanneer kun je uitbreiden of investeren. Kortom, stuur je op intuïtie of op de feiten. Met deze training krijg je inzicht in de cijfermatige kant van je Aftersales en kun je op een gefundeerde wijze beslissingen nemen.

  De training is bedoeld voor managers in de Aftersales.

  Duur 1 dag – Kosten 295€

 • Partsmanagement

  Als partsmanager draag je de verantwoording over het magazijn en een optimale voorraad. Dit is een spanningsveld tussen enerzijds de voorraadhoogte (zo laag mogelijk) en anderzijds de vereiste servicegraad (zo hoog mogelijk). In deze training leert u op een pragmatische wijze de rol van het magazijn in de organisatie. De meest optimale inrichting van het magazijn. De benodigde KPI’s uit het dealermanagementsysteem verkrijgen en interpreteren, waardoor men in staat is gefundeerde beslissingen te nemen ten aanzien van het voorraadbeheer.

  Doelgroep:
Partsmanagers die hun kennis van onderdelenlogistiek willen vergroten, of partsmedewerkers die op termijn willen groeien naar de functie van partsmanager.

 • Time management

  Herken je deze situatie; aan het einde van de werkdag denk je; ‘wat heb ik nu allemaal gedaan’  en het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten. Dan is de cursus Timemanagement zeker wat voor jou. In één dag leer je weer grip te krijgen op je tijdsbesteding door effectiever en geconcentreerder te werken. Elke dag naar huis met een opgeruimde inbox en bureau. Meer voldoening en plezier in je werk.

  Duur 1 dag – Kosten 295€

   

 • Incompany trainingen

  ADD_CONTENT_HERE
 • Maatwerk

  ADD_CONTENT_HERE
Datum: december 31, 2016